Siapa NAK? E-Book PERCUMA!

" Perancangan yang teliti pastinya membuatkan lebih penjimatan.... "

Boleh Digunapakai Utk Trip Santai, Trip Student, Trip family, Opis, Rombongan Mak Jemah! Atau Sesape Saje Yang Plan Nak Kesini! TERHAD Kepada 200 99 Orang Terawal Sahaja!

privacy Pastikan gunakan email GMAIL untuk dapatkanya!

Situasinya begini..

"... kami nak datang Taman Negara, tapi kami nak pergi balik hari jerr.. tak nak tidur sana.. masing-masing ada komitmen! Ada yang kena keja esoklaa.. ada yang nak kena kemas rumah laa.. ada yang nak balik kg laa.. ada yang daa plan nak gi tempat lain plak pastu laa... masa kami terhad sangat....! Ada tak pakej sesuai untuk kami ? Alaa.. pergi balik hari jerr.. Tapi nak xtvt Best! Best yerrr....."


Ok! Dipendekkan citer, Kami Perkenalkan Pakej 'Drive Thru'. Ada Orang Kata Pakej 'Trip Sehari'.... Mat Salih Kata 'Day Trip'.. Memanalahh...


 

Ni antara xtvt yang korg boleh join kalau amik pakej ni... Depend pada pakej yang korg amik... Tak semua dapat... Bayor lebih... kami kasi lebih... Hehehe..

Nak yang mana satu? Pilih jangan tak pilihhhh...

Lain-Lain Pakej Yang Kami Tawarkan : KLIK SINI

Contact Us!Sales Office :

Main Office :

DAKILI TRAVEL & TOURS SDN BHD (KPL/LN 8556)
G9, Kawasan Perniagaan Kuala Tahan, Taman Negara Kuala Tahan, 27000 Jerantut, Pahang Malaysia

Hotline Call/SMS/WhatsApp
0139335227 (En. Sahidun) / 019 9414100 (En. Hambali)

Members Of :

EMAIL : tamannegara4u@gmail.com

Kembali Ke PAGE UTAMA


OPSHH! Jika Anda Rasa Pakej Yang kami tawarkan di atas Tidak Memenuhi Keperluan Anda, sila isi Borang Di Bawah dan kami akan 'Hantar Quotation' Segera mengikut KEPERLUAN anda!