Skip to content

TANDA-TANDA KORANG DAH TERKENA SAKA TRAVEL !

 

bomoh

SAKA TRAVEL ? Yea, memang ramai dah yg terkena SAKA TRAVEL ni.. Antara sedar dan tak sedar je ! Parah tau..kejap2 kena berubat ! Ubatnya bergantung pada tempat travel tu.. hehhee.. Senang citer kalau tak gi Travel memang boleh menggigil- gigil satu badan.

14264124_1266704363340821_5141787142323267241_n

Jadi admin sarankan korang chek tanda-tanda kat bawah ni related dengan korang tak !

  1. Korang lebih eksaited bila bercakap pasal travel/ tempat2 menarik, perjalanan ke sane dll tak kire dalam atau luar negara.
  2. Mempunyai hobi baru iaitu kumpul duit2 dari luar negara ! Sebut jer negara mane, korang pasti ade simpan salah satu duit negara tu biarpun seposen/seringgit ..hihi.
  3. Ketagih dgn search "Everywhere" di Skyscanner & dah berniat untuk Travel tempat baru. Padahal baru je 2-3 minggu balik dari travel.
  4. Alah dengan satu tempat sepanjang hidup.13935008_1246790348665556_6223275148065798940_n
  5. Tak kisah kalau Travel sorang2 sebab dah jadi kebiasaan korang pun asalkan hajat korang nak "Tawan " tempat travel tercapai.14247926_1165919833481281_1766149553_o (1)
  6. Memang ramai kawan dari luar negara ! Kawan2 ni pun jumpa semasa korang travel jugak.
  7. Menghabiskan berjam-jam untuk baca blog2 travel yg dapat memberikan anda inspirasi & info untuk Travel.
  8. Menganggap "sesat" tu sesuatu yg bagus & dapat memulakan pengembaraan baru.images (1)
  9. Kerja hanya untuk dapatkan duit untuk travel ! Bila tabung travel khas dah penuh ape lagi.. apply cuti & Travelll !12674122_1025437544196178_1742952096_n
  10. Sentiasa post gambar travel kt media sosial sebab korang rindukan tempat travel tu.. Siap dengan hashtag #throwback lagi tuu..hehe

Ada tak yg perangai macam kat atas ? Kalau ade & korang makesure masukkan Taman Negara Pahang Malaysia  dalam list tau !

Rancang percutian korang di sini : Taman Negara Pahang Malaysia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *