TAWARAN SETERUSNYA......


PROMOSI ini akan TAMAT pada 15 April 2021 & Harga Akan Dinaikkan Selepas Ini..


Booking Dulu, Datang Kemudian....

Situasinya begini..

"... kami nak datang Taman Negara, tapi kami nak pergi balik hari jerr.. tak nak tidur sana.. masing-masing ada komitmen! Ada yang kena keja esoklaa.. ada yang nak kena kemas rumah laa.. ada yang nak balik kg laa.. ada yang daa plan nak gi tempat lain plak pastu laa... masa kami terhad sangat....! Ada tak pakej sesuai untuk kami ? Alaa.. pergi balik hari jerr.. Tapi nak xtvt Best! Best yerrr....."


Ok! Dipendekkan citer, Kami Perkenalkan Pakej 'Drive Thru'. Ada Orang Kata Pakej 'Trip Sehari'.... Mat Salih Kata 'Day Trip'.. Memanalahh...


 

Ni antara xtvt yang korg boleh join kalau amik pakej ni... Depend pada pakej yang korg amik... Tak semua dapat... Bayor lebih... kami kasi lebih... Hehehe..

Pilihan Pakej...


Booking Dulu, Datang Kemudian....


FAQ

1. Apakah perbezaan Pakej di atas?
Beza pada tentatif. Pakej Chengal ada tambahan aktivit Lata Berkoh + sintuari ikan kelah. Manakala Pakej Meranti tiada aktiviti Visit Orang Asli. Yang lain semua sama...

2. Dari manakah Pakej Ini bermula dan Bagaimanakah caranya untuk ke sini ? Adakah saya perlu naik bot untuk sampai ke mari?
Semua Pakej ini bermula di Taman Negara (Kuala Tahan, Jerantut). Anda Cuma perlu drive kereta anda terus ke Taman Negara.  Jalan Raya sebagai jalan perhubungan sudah tersedia dan boleh dilalui oleh semua kenderaan. Sekiranya inginkan panduan untuk ke Taman Negara, anda boleh dapatkan bantuan crew kami nanti.

3. Bilakah masa paling sesuai untuk ke Taman Negara ?
Sepanjang Tahun! Dapatkan Info Terkini Cuaca Dari CREW kami dari masa ke semasa! Jika tempahan dibuat & keadaan cuaca tidak mengizinkan, kami akan maklumkan kepada anda!

4. Adakah Pakej ini termasuk sekali makan dan minum ?
Bayaran tidak termasuk makan dan minum. Pakej Makan dan minum hanya disediakan untuk Pakej Kembara pelajar dan group besar serta Pakej yang melebihi 20 peserta sahaja. Anda tak perlu risau tentang makan dan minum sebab ianya mudah didapati disini. Terdapat banyak gerai dan restaurant terapung pada harga biasa...

5. Manakah lebih jimat sekiranya tidak menempah Pakej Makan dan Minum serta memilih untuk makan sendiri di gerai yang terdapat disitu ?
Sekiranya anda group yang besar, kami cadangkan menempah pakej sekali makan dan minum kerana dapat menjimatkan masa dan wang. Jika datang dalam kuantiti yang kecil, better makan dan minum sendiri dan lebih menjimatkan!

6. Apakah Had umur kanak-kanak untuk aktiviti ini dan berapakah bayaran bagi kanak-kanak ?
Tiada had umur kanak-kanak untuk menyertai aktiviti kami. Diskaun sebanyak 10% diberikan kepada kanak-kanak yang berumur 5 tahun sehingga 11 tahun. Bagi kanak-kanak yang berumur 12 tahun ia termasuk kategori dewasa. Bawah 5 Tahun Free.

7. Jika saya ingin menginap, dimanakah terletaknya penginapan dan apakah kemudahan terdapat disitu ?
Semua rangkaian penginapan terletak di Kampung Kuala Tahan iaitu di Jeti Taman Negara Pahang. Terdapat banyak kemudahan asas yang kami sediakan antaranya tempat letak kereta, restoren, Wi-Fi percuma (sesetengah tempat), khidmat penghantaran ke jeti, kedai runcit dan lain-lain. Boleh juga guna booking.com, treveloka, agoda etc..

Jika anda ingin mengambil pakej dengan kami sila maklumkan kepada crew kami dan tambahan harga akan dikenakan.

8. Bagi aktiviti Melawat perkampungan Orang Asli, adakah anda perlu membawa makanan atau barangan untuk tujuan sumbangan ?
Sumbangan untuk Orang asli telah termasuk sekali dalam bayaran pakej sebanyak RM 5.00 seorang. Jika berniat ingin menyumbangkan apa sahaja bentuk bantuan kepada mereka pihak kami amat mengalu-alukan. Boleh bawa makanan, keperluan terpakai, alat tulis etc..

9. Bolehkah saya tukar tarikh sedangkan tempahan telah dibuat dan bagaimana?
Boleh. Bergantung kepada faktor cuaca & keadaan semasa. Dapatkan bantuan crew kami.

10. Sekiranya saya ada Penambahan atau Pengurangan di saat akhir, bagaimana?
Jika ada penambahan, sila hubungi kami untuk memastikan anda juga mendapat tempat. Jika terdapat pengurangan, wang tidak akan dikembalikan (burn).

11. Bila saya sudah sampai di Taman Negara, kemana hala tuju saya? Nak Jumpa di mana? Kalau saya tersesat jalan, apa perlu buat? Ada guide tunggu saya ke?
Bila sampai di Taman Negara,  dapatkan bantuan guide kami. Ya! Guide kami akan menunggu kehadiran anda! Dapatkan No. Tel Guide setelah anda membuat tempahan.

14. Masih mempunyai soalan yang tidak terjawab ?
Sekiranya masih terdapat soalan yang tidak terjawab anda boleh menghubungi kami melalui WhatsApp atau email terus kepada kami di tamannegara4u@gmail.com

Nak Lebih INFO? KLIK SINI >>>